Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Over ons

Fysiotherapie Reynold Castenmiller biedt zorg aan alle mensen met acute- en chronische klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Met ruim 30 jaar ervaring in fysiotherapie en sportverzorging hebben wij alles in huis om u te helpen uw klachten te bestrijden.

We maken gebruik van een breed scala aan behandelingsmethodes; taping, bandagering, (sport-/bindweefsel)massage, dry needling, sportverzorging, mobilisering, myofasciale therapie en gedegen adviezen bij beweging en houding. Ons uitgangspunt is altijd dat u binnen uw mogelijkheden zo snel mogelijk optimaal kunt functioneren. 

Wij hebben dan ook geen wachtlijst; u kunt op zeer korte termijn voor behandeling bij ons terecht. Daarnaast hanteren we ruime openingstijden en zijn telefonisch nagenoeg altijd bereikbaar. Behandeling aan huis behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Fysiotherapie Reynold Castenmiller staat geregistreerd in het kwaliteitsregister van KNGF en BIG.

Contact

Dry needling

Dry needling

Dit is een zeer effectieve behandelmethode die we breed kunnen inzetten bij spierklachten die veroorzaakt worden door zowel fysieke als psychische overbelasting.

Massage

Massage

Heeft u niet zozeer specifieke klachten, maar wel een gespannen gevoel in uw spieren? Laat u zich dan eens goed los masseren.

Sportmassage

Sportmassage

Een goede sportmassage een uitstekende manier om fysiek en mentaal in balans te komen en te blijven. Want als lichaam en geest in balans zijn, kunt u het optimale uit uzelf halen.

Fysiotherapie

Fysiotherapie

Tijdens de behandeling krijgt u uitgebreid informatie en advies op maat. Mocht u niet in staat zijn om naar de praktijk te komen, dan behandelen wij bij u aan huis.