Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Behandelingen

Wij behandelen het totale scala aan klachten van het gehele bewegings- en houdingsapparaat. U kunt dus voor al uw klachten bij ons terecht. Aangezien we geen wachtlijsten hebben, kunt u al snel bij ons terecht. Na een inventarisatie van uw klachten gaan we direct aan de slag.

De behandelingen zijn intensief en bestaan doorgaans uit massage en/of mobilisatie, verschillende manieren van taping of bandagering, oefeningen en therapie met diverse apparatuur. U krijgt indien nodig gedegen advies over houding en beweging. Ook kunnen wij indien wenselijk dry needling inzetten. Dat is een uiterst effectieve behandelmethode, waarbij we met een zeer dun naaldje een stimulans geven aan een verkrampte spier, zodat deze snel en langdurig kan ontspannen. Doorgaans geeft dat snel goede resultaten.

Iedere klacht wordt individueel benaderd.
Het draait immers om u!

Lees verder of neem contact op voor meer informatie.

Contact

Dry needling

Dry needling

Dit is een zeer effectieve behandelmethode die we breed kunnen inzetten bij spierklachten die veroorzaakt worden door zowel fysieke als psychische overbelasting.

Massage

Massage

Heeft u niet zozeer specifieke klachten, maar wel een gespannen gevoel in uw spieren? Laat u zich dan eens goed los masseren.

Sportmassage

Sportmassage

Een goede sportmassage een uitstekende manier om fysiek en mentaal in balans te komen en te blijven. Want als lichaam en geest in balans zijn, kunt u het optimale uit uzelf halen.

Fysiotherapie

Fysiotherapie

Tijdens de behandeling krijgt u uitgebreid informatie en advies op maat. Mocht u niet in staat zijn om naar de praktijk te komen, dan behandelen wij bij u aan huis.