Fysiotherapie

De praktijk richt zich op een brede patiëntengroep. Wij behandelen patiënten van alle leeftijden met klachten aan het bewegings- of houdingsapparaat. Vanuit onze visie gaan we voor een goed herstel van uw fysieke mogelijkheden, met een zo kort mogelijke beperking voor uw dagelijks functioneren. U zult bij ons niet snel "kan niet" of "even wachten" horen, omdat wij van mening zijn dat je direct en vanuit je mogelijkheden op zoek moet gaan naar verbetering in het functioneren. De praktijk heeft dan ook geen wachtlijst. Wij plannen graag op korte termijn een afspraak met u in, zodat u snel geholpen bent. U heeft geen doorverwijzing van uw arts of specialist nodig. (Verzekerden van IZA hebben wel een doorverwijzing nodig.)

Na een korte inventarisatie van uw klachten, gaan we tijdens de eerste sessie direct aan de slag. De ervaring leert dat tijdens de behandeling zelf vaak al veel informatie over uw klachten en het ontstaan ervan naar boven komt. De behandelingen zijn intensief; een behandeling bestaat vaak uit een combinatie van massage en therapie middels apparatuur en oefeningen. Tijdens de behandeling krijgt u uitgebreid informatie en advies op maat. Mocht u niet in staat zijn om naar de praktijk te komen, dan behandelen wij bij u aan huis.

Wij hebben zeer ruime ervaring op het gebied van diverse vormen van taping, bandageren en bracing. Ook voor sportbegeleiding bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast maken wij indien wenselijk gebruik van dry needling als behandelmethode.

Elke klacht wordt individueel en specifiek benaderd, het draait immers om u!